Lumifutista Hämeenlinnassa

Lumifutiksen SM-kilpailut ratkottiin viime viikonloppuna (20.2.) Jyväskylän Hippoksella. Turnausta on järjestänyt Lohikosken Pallokerho ry vuodesta 1998. Ankaran puoleisesta pakkaskelistä huolimatta mestaruudesta oli kamppailemassa myös Hämeenlinnan Lammilta kotoisin oleva Urheiluseura Kunnon Urhot. Tiettävästi hämeenlinnalaista edustusta löytyi myös erilaisista sekajoukkueista. Vaikka Hämeenlinnaan ei mitaleita tuotukaan, esiintyivät toivomme kuitenkin turnauksessa edukseen rehdillä pelillä.

UKU pelasi SM-turnauksessa tänä vuonna kolmatta kertaa. Liekö SM-kisat motivoineet seuruetta, kun Urhot järjestivät viime vuonna ensimmäistä kertaa oman Urho Snowball Cuppinsa Lammilla? Oli miten oli, turnaus oli varsin onnistunut ja saa huomenna jatkoa, kun Syrjäntaan koululla ottaa toisistaan mittaa 15 innokasta lumifutisjoukkuetta. Haastetta ei keneltäkään tule puuttumaan, kun mm. viime vuoden mestari Team Käpy on puolustamassa lumifutiskenttien herruuttaan.

Ensimmäiset turnauksen ottelut pyörähtävät käyntiin kello 10. Lisätietoja löytyy Urho Snowball Cupin turnaussivustolta.